ASAP wordt ondersteund door diverse enthousiaste vrijwilligers. Een deel daarvan is actief op oproepbassis; zij helpen bijvoorbeeld met het organiseren van acties, de verkoop van bronzen beelden van Burkin’Art (waarvan de opbrengst ten goede komt aan ASAP) en nog veel meer! Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die structureel één of twee dagen per week bijspringen om de organisatie te ondersteunen.

ASAP staat altijd open voor nieuwe vrijwilligers. Heb jij goede ideeën, vaardigheden of contacten en zin om ons te komen helpen? Wij ontmoeten je graag.

 • Ideeën om een actie voor ASAP te organiseren

  case-scholen

  Sponsorloop

  Onderneem een actieve actie en ga lekker wandelen of  rennen met je klas, en laat ouders, familieleden en bekenden u sponsoren voor stichting ASAP!

  Rommelmarkt

  De hoeveelheid rommel die kinderen en families verzamelen vormt een goede start voor een leuke markt. Je kunt je rommel kwijtraken, leuke dingen vinden en er een gezellige dag van maken.

  Koekjes bakken, schilderijen maken, beeldjes kleien, en verkopen

  Op een markt kan je natuurlijk ook goed andere dingen verkopen, bak bijvoorbeeld koekjes en andere dingen, maak schilderijen of klei beeldjes die verkocht kunnen worden.

  Verzorg een optreden

  Maak een theatershow, musical, vorm een bandje of doe een dans. Maak er een mooi optreden van en laat ouders en familieleden entree betalen!